Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙明(1)
Chiu Ming (1)  ♂





 
Filmography (1956-1967)
 
  演員 (22 films)
    碧海同舟 (1956)    
    殭屍復仇 (1959) ... 黃永華
    粉紅色的兇手 (1959) ... 方堯光
    畸人艷婦 (1960) ... 邵國雄
    兩代女性 (1960)    
    後門 (1960)    
    黑夜到黎明 (1963)    
    原野奇俠傳 (1963)    
    遊俠義犬 (1963)    
    玉堂春 (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    痴情淚 (1965)    
    紅伶淚 (1965)    
    寶蓮燈 (1965)    
    萬古流芳 (1965) ... 韓厥
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    江湖奇俠 (1965) ... 大娘
    蝴蝶盃 (1965) ... 唐將軍
    文素臣 (1966)    
    虎俠殲仇 (1966)    
    網嬌娃 (1967)    
    幪面大俠 (1967)