Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林為
Lam Wai (5)
Aliases:  林偉
 
Filmography (1971-1983)
 
  燈光 (19 films)
    巴士站 (1971)    
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    黑名單 (1972)    
    火戀 (1972)    
    香港屋簷下 (1974)    
    大鄉里 (1974)    
    十三不搭 (1975)    
    愛在夏威弟 (1976)    
    七百萬元大劫案 (1976)    
    梁山怪招 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    南北醉拳 (1979)    
    喜劇王 (1980)    
    蛇貓鶴混形掌 (1980)    
    二等良民 (1981)    
    拜錯師父叩錯頭 (1981)    
    阿燦當差 (1981)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    毒蠱 (1983)