Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
戴展豪
Tai Chin-Ho
 
Filmography (1939-1961)
 
  錄音 (19 films)
    冤鬼復仇記 (1939)    
    錦繡天堂 (1949)    
    花街 (1950)    
    王氏四俠 (1950)    
    白衣紅淚 (1953)    
    玉梨魂 (1953)    
    空谷蘭 (1954)    
    再春花 (1954)    
    海角芳魂 (1954)    
    父與子 (1954)    
    春回人間 (1954)    
    重逢 (1954)    
    方世玉義救洪熙官 (1956)    
    復活的玫瑰 (1957)    
    三十年胭脂淚 (1960)    
    子母橋(下集) (1961)    
    火網英雄傳 (1961)    
    子母橋(上集) (1961)    
    雙飛蝴蝶 (1961)