Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蕭錦(1)
Siu Gam  ♂
Aliases:  高峯,  高峰





 
Filmography (1953-1981)
 
  演員 (95 films)
    養子當知父母恩 (1953)    
    飄零女 (1954)    
    梨花一枝春帶雨 (1954)    
    大鬧粉蛩 (1955)    
    家教 (1955)    
    黑夜奇冤 (1956)    
    能言鳥 (1959)    
    阿福當兵 (1959)    
    乖侄 (1959)    
    五毒白骨鞭 (1960)    
    雪峰魔女 (1960) ... 雪人
    十大姐 (1960)    
    怪俠金絲貓 (1961)    
    夜光杯(上集) (1961)    
    夜光杯(下集) (1961)    
    黃毛怪人 (1962)    
    老婆本 (1964)    
    雪花神劍(上集) (1964)    
    男婚女嫁 (1964)    
    武當飛鳳(下集) (1964)    
    傻大姐當兵 (1965) ... 小兵
    盲俠穿心劍(上集) (1965) ... 流氓
    行正烏龍運 (1965) ... 發仔
    盲俠穿心劍(下集) (1965) ... 流氓
    真假金蝴蝶 (1966)    
    聖火雄風(下集) (1966) ... 水令使者
    巴士銀妙計除三害 (1966)    
    天堂春夢 (1966) ... 求親者甲
    聖火雄風(上集) (1966) ... 木令使者
    阿珍要嫁人 (1966)    
    四姊妹 (1966)    
    青春兒女 (1967)    
    飛哥跌落坑渠 (1967)    
    連瑣 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    碧眼魔女 (1967)    
    聖火雄風大破火蓮陣 (1967) ... 木令使者
    風流鐵漢 (1967)    
    碧眼魔女 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    多情妙賊 (1968) ... 警司
    免死金牌 (1968)    
    飛俠小白龍 (1968)    
    追魂鏢 (1968)    
    大家歡樂在今宵 (1968) ... 牛記
    矇查查發達 (1968) ... 大隻張
    香噴噴小姐 (1969) ... 黑旋風
    雙鎗沙膽標 (1969)    
    相思甜如蜜 (1969)    
    雌雄妙賊 (1969)    
    天堂奇遇 (1970)    
    飛鳳狂龍 (1970)    
    情人的秘密 (1971)    
    仙女下凡 (1972)    
    血酒後街 (1973)    
    福祿壽遊南洋 (1973)    
    春滿丹麥 (1973)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    水為財 (1974)    
    運財童子小祖宗 (1974)    
    天才與白痴 (1975)    
    烏龍賊阿爸 (1975)    
    盲女奇緣 (1975)    
    肉蒲團 (1975)    
    蠱惑女光棍才 (1975)    
    老夫子 (1975)    
    半斤八兩 (1976) ... 二哥
    賣身 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    阿茂正傳 (1976)    
    官人我要 (1976)    
    酒帘 (1976)    
    日月童子 (1976)    
    失魂炳與綽頭王 (1976) ... 高副理
    蛇國女王 (1977)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
    風塵六傑 (1977)    
    大男人 (1977)    
    楚留香 (1977) ... 阿蠻
    狗咬狗骨 (1978)    
    發財埋便 (1978)    
    七十二煞星 (1978)    
    谷爆 (1978)    
    大路強人 (1978)    
    醉貓師傅 (1978)    
    俠大兒乞 (1978)    
    錦衣衛 (1979)    
    糊塗福星闖江湖 (1979)    
    識英雄重英雄 (1980)    
    摩登土佬 (1980)    
    鬼圖 (1980)    
    地獄無門 (1980)    
    金劍 (1980)    
    花靚仔 (1980)    
    英雄對英雄 (1981)