Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蕭錦(1)
Siu Gam  ♂
Aliases:  高峯,  高峰





 
Filmography (1953-1981)
 
  演員 (94 films)
    養子當知父母恩 (1953)    
    飄零女 (1954)    
    梨花一枝春帶雨 (1954)    
    家教 (1955)    
    大鬧粉蛩 (1955)    
    黑夜奇冤 (1956)    
    乖侄 (1959)    
    能言鳥 (1959)    
    阿福當兵 (1959)    
    雪峰魔女 (1960) ... 雪人
    十大姐 (1960)    
    五毒白骨鞭 (1960)    
    怪俠金絲貓 (1961)    
    夜光杯(上集) (1961)    
    夜光杯(下集) (1961)    
    黃毛怪人 (1962)    
    男婚女嫁 (1964)    
    武當飛鳳(下集) (1964)    
    老婆本 (1964)    
    雪花神劍(上集) (1964)    
    盲俠穿心劍(下集) (1965) ... 流氓
    傻大姐當兵 (1965) ... 小兵
    盲俠穿心劍(上集) (1965) ... 流氓
    行正烏龍運 (1965) ... 發仔
    巴士銀妙計除三害 (1966)    
    天堂春夢 (1966) ... 求親者甲
    阿珍要嫁人 (1966)    
    聖火雄風(上集) (1966) ... 木令使者
    四姊妹 (1966)    
    真假金蝴蝶 (1966)    
    聖火雄風(下集) (1966) ... 水令使者
    碧眼魔女 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    青春兒女 (1967)    
    飛哥跌落坑渠 (1967)    
    連瑣 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    碧眼魔女 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    聖火雄風大破火蓮陣 (1967) ... 木令使者
    矇查查發達 (1968) ... 大隻張
    多情妙賊 (1968) ... 警司
    免死金牌 (1968)    
    飛俠小白龍 (1968)    
    追魂鏢 (1968)    
    大家歡樂在今宵 (1968) ... 牛記
    雌雄妙賊 (1969)    
    香噴噴小姐 (1969) ... 黑旋風
    相思甜如蜜 (1969)    
    雙鎗沙膽標 (1969)    
    天堂奇遇 (1970)    
    飛鳳狂龍 (1970)    
    情人的秘密 (1971)    
    仙女下凡 (1972)    
    福祿壽遊南洋 (1973)    
    春滿丹麥 (1973)    
    血酒後街 (1973)    
    水為財 (1974)    
    運財童子小祖宗 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    蠱惑女光棍才 (1975)    
    老夫子 (1975)    
    天才與白痴 (1975)    
    烏龍賊阿爸 (1975)    
    盲女奇緣 (1975)    
    肉蒲團 (1975)    
    官人我要 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    阿茂正傳 (1976)    
    酒帘 (1976)    
    日月童子 (1976)    
    失魂炳與綽頭王 (1976) ... 高副理
    半斤八兩 (1976) ... 二哥
    賣身 (1976)    
    楚留香 (1977) ... 阿蠻
    蛇國女王 (1977)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
    風塵六傑 (1977)    
    大男人 (1977)    
    谷爆 (1978)    
    大路強人 (1978)    
    醉貓師傅 (1978)    
    俠大兒乞 (1978)    
    狗咬狗骨 (1978)    
    發財埋便 (1978)    
    七十二煞星 (1978)    
    糊塗福星闖江湖 (1979)    
    錦衣衛 (1979)    
    地獄無門 (1980)    
    金劍 (1980)    
    識英雄重英雄 (1980)    
    摩登土佬 (1980)    
    鬼圖 (1980)    
    英雄對英雄 (1981)