Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
田清
Tien Ching  ♂




 
Filmography (1955-1970)
 
  製片 (1 film)
    一江春水向東流 (1965)    
  導演 (6 films)
    小燕流浪記 (1957)    
    八月十五夜 (1958)    
    愛你在心口難開 (1963)    
    異國之夜 (1963)    
    送君出帆 (1964)    
    黑手套 (1966)    
  演員 (20 films)
    雨夜花 (1955)    
    何日花再開 (1957)    
    小燕流浪記 (1957)    
    半路夫妻 (1957)    
    海邊風 (1957)    
    破網補情天 (1957)    
    無情恨薄命 (1958)    
    女賊 (1958)    
    八月十五夜 (1958)    
    初戀日記 (1959)    
    送君情淚 (1961)    
    劉備招親 (1962)    
    雨夜花(下集) (1962)    
    舊情綿綿 (1962)    
    天字第一號 (1964)    
    天字第一號 (1964) ... 陳兆群
    一江春水向東流 (1965)    
    王寶釧 (1967)    
    血滴子 (1969) ... 顧青堂
    像霧又像花 (1970)