Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳國佳
Ng Kwok-Kai





 
Filmography (1980-1993)
 
  副導演 (1 film)
    省港流鶯 (1993)    
  助理指導 (1 film)
    毒網 (1991)    
  演員 (26 films)
    天堂夢 (1980)    
    花靚仔 (1980)    
    籠裡雞 (1980)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    綠印 (1981)    
    知法犯法 (1981)    
    凶蠍 (1981)    
    怒火風雲 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    冷血紅番 (1982)    
    提防小手 (1982)    
    A計劃 (1983)    
    火拼油尖區 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    罪惡煞星 (1983)    
    傻探出更 (1984)    
    喋血江湖 (1990)    
    奇兵 (1990)    
    跛豪 (1991)    
    飛鷹行動 (1991)    
    破繭急先鋒 (1991)    
    毒網 (1991)    
    哎也女朋友 (1992)    
    省港流鶯 (1993)    
    男與女 (1993)    
    天使狂龍 (1993)