Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳麗雲(3)
Juliet Chen Li-Yun  ♀





 
Filmography (1973-1987)
 
  演員 (21 films)
    夜生活的女人 (1973)    
    兩個醜陋的男人 (1973)    
    洞房花燭夜 (1975)    
    落葉飄飄 (1976)    
    子夜歌 (1977)    
    舊鎖 (1977)    
    紅色女煞星 (1981)    
    心愛的人 (1982)    
    黑市夫人 (1982)    
    鑰匙遊戲 (1982)    
    怒女金剛 (1982)    
    三聲無奈誰的錯 (1982)    
    我要做好子 (1982)    
    誰人了解我 (1983)    
    女人? (1983)    
    人頭蛇 (1983)    
    寒山屍變 (1984)    
    Scorpion Thunderbolt (1984)    
    少女集中營 (1986)    
    霹靂天使 (1987)    
    迷情天使 (1987)