Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳東(1)
Chan Tung (1)  ♂





 
Filmography (1959-1992)
 
  演員 (20 films)
    喬老爺上花轎 (1959) ... 藍木斯
    湖山盟 (1962)    
    蘇小小 (1962)    
    龍女三娘 (1963) ... 龜丞相
    男婚女嫁 (1964)    
    神偷俠侶 (1969) ... 馬弁
    臥虎村 (1969)    
    映山紅 (1970)    
    肝膽照江湖 (1970) ... 阿廣
    渾身是膽 (1971)    
    小當家 (1971)    
    光棍神偷雙彩鳳 (1978)    
    奪命錢 (1980)    
    誓不兩立 (1980)    
    城市判官 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    紅場飛龍 (1990)    
    豪門夜宴 (1991)    
    香港奇案之黑錢年代 (1991)    
    太子爺出差 (1992)