Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
霍森
Foh Sam
 
Filmography (1953-1969)
 
  場記 (8 films)
    慈母淚 (1953)    
    百變婦人心 (1954)    
    杜鵑魂 (1954)    
    愛(下集) (1955)    
    胭脂虎 (1955)    
    愛(上集) (1955)    
    情憎俞到瀟湘館 (1956)    
    紅鸞星動 (1968)    
  服裝 (4 films)
    家家戶戶 (1954)    
    999命案 (1956)    
    朱門怨 (1956)    
    七重天 (1956)    
  編劇 (11 films)
    情犯 (1959)    
    歡喜冤家 (1959)    
    五月雨中花(上集) (1960)    
    五月雨中花(下集) (1960)    
    難兄難弟 (1960)    
    神童奪寶 (1961)    
    慈母手中線 (1961)    
    春到人間 (1963)    
    江湖七虎 (1964)    
    紅鸞星動 (1968)    
    四鳳求凰 (1969)