Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馮琳
Fung Lam  ♀





 
Filmography (1950-1985)
 
  美術 (1 film)
    孔雀屏 (1956)    
  演員 (73 films)
    海外尋夫 (1950) ... 汪寶鳳
    一板之隔 (1952) ... 汪母
    神鬼人 (1952)    
    蜜月 (1952) ... 方太太
    水紅菱 (莫愁巷) (1953) ... 裁縫嫂
    中秋月 (1953) ... 黃太太
    兒女經 (1953) ... 陳太太
    喬遷之喜 (1954) ... 阿章嫂
    姊妹曲 (1954)    
    闔第光臨 (1955)    
    水火之間 (1955)    
    我是一個女人 (1955) ... 張王淑蘭
    閃電戀愛 (1955) ... 新娘
    一年之計 (1955) ... 馮太太
    闔第光臨 (1955)    
    日出 (1956) ... 顧八奶奶
    寂莫的心 (1956)    
    女子公寓 (1956)    
    丁香姑娘 (1957) ... 殷麗亞
    望夫山下 (1957)    
    男大當婚 (1957) ... 包二嬸
    太太傳奇 (1957) ... 馮太太
    婦唱夫隨 (1957)    
    雪中蓮 (1957) ... 眼科醫生
    阿Q正傳 (1958) ... 鄒七嫂
    借親配 (1958)    
    有女懷春 (1958) ... 狄太太
    情竇初開 (1958) ... 姑姑
    王老五添丁 (1959)    
    同心結 (1959) ... 太太
    青春幻想曲 (1959) ... 馮老師
    荳寇年華 (1959) ... 朱嫂
    小月亮 (1959) ... 王太太
    豪門夜宴 (1959) ... 宴會賓客
    稱心如意 (1959) ... 老太太
    真假千金 (1959) ... 朱老太太
    野玫瑰 (1959) ... 張母
    情投意合 (1960) ... 陳太太
    名醫與紅伶 (1960) ... 葉愛蓮老師
    笑笑笑 (1960)    
    王老虎搶親 (1960) ... 祝枝山
    有女初長成 (1960)    
    蘭閨陰影 (1961) ... 劉母
    一夜難忘 (1961)    
    鴛夢重溫 (1961)    
    滿園春色 (1961)    
    三看御妹劉金定 (1962)    
    對窗戀 (1962) ... 房東
    十夜柔情 (1962) ... 蕭老太太
    我們要結婚 (1962) ... 八弟妹
    四美圖 (1963) ... 余太太
    三求凰 (1963)    
    金枝玉葉 (1964)    
    十月新娘 (1965)    
    烽火姻緣 (1965) ... 佘洪
    天堂春夢 (1966) ... 愛蓮母親/李太太
    問君能有幾多愁 (1966) ... 丘太太
    春自人間來 (1967)    
    白領麗人 (1967)    
    離婚之喜 (1967) ... 孫太
    迎春花 (1968)    
    臥虎村 (1969) ... 胡大娘
    三劍客 (1969) ... 高主任
    姻緣道上 (1969)    
    少男少女 (1969)    
    大學生 (1970)    
    球國風雲 (1974)    
    胎劫 (1977)    
    歡天喜地一家親 (1978) ... 鴻母
    錯有錯著 (1980)    
    險過剃頭 (1980)    
    雲崗遊俠 (1984)    
    瘋狂上海灘 (1985)    
  服裝 (26 films)
    新婚第一夜 (1956)    
    新寡 (1956)    
    雪中蓮 (1957)    
    太太傳奇 (1957)    
    夫妻經 (1958)    
    綠天鵝夜總會 (1958)    
    搶新郎 (1958)    
    情竇初開 (1958)    
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    荳寇年華 (1959)    
    同心結 (1959)    
    小月亮 (1959)    
    稱心如意 (1959)    
    同命鴛鴦 (1960)    
    有女初長成 (1960)    
    生死牌 (1961)    
    美人計 (1961)    
    滿園春色 (1961)    
    蘇小小 (1962)    
    湖山盟 (1962)    
    三求凰 (1963)    
    四美圖 (1963)    
    天堂春夢 (1966)    
    雲海玉弓緣 (1966)    
    白領麗人 (1967)    
    半邊人 (1983)