Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張大軍
Zhang Da-Jun
 
Filmography (2006-2018)
 
  製片 (3 films)
    太平輪(上) (2014)    
    太平輪·彼岸 (2015)    
    命中注定 (2015)    
  監製 (27 films)
    非誠勿擾 (2008)    
    李米的猜想 (2008)    
    追影 (2009)    
    風聲 (2009)    
    一不留神 (2010)    
    唐山大地震 (2010)    
    狄仁傑之通天帝國 (2010)    
    全城熱戀 (2010)    
    非誠勿擾2 (2010)    
    線人 (2010)    
    星空 (2011)    
    老夫子之小水虎傳奇 (2011)    
    全球熱戀 (2011)    
    畫皮II (2012)    
    太極1從零開始 (2012)    
    十二生肖 (2012)    
    太極2:英雄崛起 (2012)    
    大話西遊之三藏付魔 (2013)    
    白日焰火 (2014)    
    前任攻略 (2014)    
    香港仔 (2014)    
    鬼吹燈之尋龍訣 (2015)    
    天降雄獅 (2015)    
    前任2:備胎反擊戰 (2015)    
    我不是潘金蓮 (2016)    
    紐約紐約 (2016)    
    狄仁傑之四大天王 (2018)    
  美術 (1 film)
    淺藍深藍 (2006)    
  策劃 (3 films)
    遊龍戲鳳 (2009)    
    西風烈 (2010)    
    喜羊羊與灰太狼之飛馬奇遇記 (2014)