Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
郭嘉
Kuo Chia  ♂





 
Filmography (1956-1972)
 
  演員 (14 films)
    毒蟒情鴛 (1956) ... 周子彬
    面子問題 (1956) ... 周崇基
    臥薪嘗膽 (1956) ... 文種
    蓬萊春暖 (1957)    
    香格里拉 (1957) ... 劉漢中
    酒色財氣 (1957)    
    銀海笙歌 (1958)    
    呂四娘 (1958)    
    鳳凰于飛 (1958)    
    死亡的約會 (1959)    
    噴火女郎 (1959) ... 羅拔楊
    雙雄奪美 (1959) ... 張海
    美人魚 (1959) ... 江培元
    慾火焚身 (1960)    
  編劇 (5 films)
    楓林渡 (1969)    
    殺戒 (1970)    
    太極劍決鬥武士刀 (1971)    
    縱橫天下 (1972)    
    大殺手 (1972)