Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊世慶
Yang Shih-Ching
 
Filmography (1956-1977)
 
  製片 (3 films)
    龍門客棧 (1967)    
    鐵娘子 (1969)    
    俠女 (1971)    
  副導演 (3 films)
    郎如春日風 (1957)    
    美人魚 (1959)    
    大馬戲團 (1964)    
  導演 (11 films)
    龍鳳姻緣 (1958)    
    艷福齊天 (1960)    
    鳳鳳 (1965)    
    浪淘沙 (1966)    
    意難忘 (1966)    
    挑女婿 (1967)    
    烈火 (1970)    
    女拳師 (1972)    
    鬼面人 (1973)    
    神探小旋風 (1974)    
    虎膽追魂 (1974)    
  演員 (1 film)
    風兩桃花村 (1957) ... 農民
  場記 (1 film)
    毒蟒情鴛 (1956)    
  編劇 (12 films)
    龍鳳姻緣 (1958)    
    孤雛血淚 (1961)    
    女人的秘密 (1961)    
    追兇記 (1963)    
    鳳鳳 (1965)    
    麒麟送子 (1967)    
    挑女婿 (1967)    
    鐵娘子 (1969)    
    烈火 (1970)    
    女拳師 (1972)    
    神探小旋風 (1974)    
    旋風十八騎 (1977)