Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
田振東
Tian Zhen-Dong
 
Filmography (1930-1950)
 
  演員 (33 films)
    惜分飛 (1930) ... 陳柏年
    李香君 (1940)    
    孔夫子 (1940)    
    二百五小傳 (1940) ... 師傅
    濟公活佛 (1940)    
    正德皇與劉倩倩 (1940)    
    西廂記 (1940) ... 白馬將軍
    秦淮世家 (1940) ... 魏老八
    孟麗君 (1940)    
    碧玉簪 (1940)    
    紅杏出牆記(下集) (1941)    
    梅妃 (1941)    
    新美人計 (1941)    
    紅杏出牆記(上集) (1941)    
    夜深沉 (1941)    
    風流世家 (1942)    
    長恨天 (1942)    
    燕迎春 (1943)    
    秋海棠(下集大結局) (1943) ... 財東
    漁家女 (1943)    
    合家歡 (1943)    
    秋海棠(上集) (1943) ... 財東
    丹鳳朝陽 (1944)    
    太太萬歲 (1947)    
    夜店 (1947) ... 石敢當
    白山黑水血濺紅 (1947)    
    母與子 (1947) ... 孫紹康
    三毛流浪記 (1949)    
    馬路英雄 (1949)    
    錶 (1949) ... 胡德魁
    腐蝕 (1950) ... 雷處長
    女大亨 (1950)    
    我這一輩子 (1950) ... 韓巡官