Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金剛(3)
Chin Kang (2)  ♂





 
Filmography (1970-1975)
 
  動作設計 (1 film)
    大殺三方 (1973)    
  演員 (20 films)
    小煞星 (1970)    
    萬箭穿心 (1971)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    中國人 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    大殺三方 (1973)    
    古靈精怪女煞星 (1973)    
    神龍猛虎殺大賊 (1973)    
    勢不兩立 (1973)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    女煞星大鬧烏龍院 (1974)    
    蛇魔女大鬧都市 (1974)    
    小廣東 (1974)    
    龍虎鳳 (1974)    
    龍潭虎穴 (1974)    
    賊公計 (1975)