Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
關山
Guan Shan  ♂
Aliases:  關伯威





 
Filmography (1958-1994)
 
  監製 (3 films)
    有男懷春 (1970)    
    唐人客 (1972)    
    不速之客 (1973)    
  導演 (2 films)
    唐人客 (1972)    
    不速之客 (1973)    
  演員 (95 films)
    有女懷春 (1958) ... 平克萊
    阿Q正傳 (1958) ... 阿 Q/阿桂
    迷人的假期 (1959) ... 許可明
    雙喜臨門 (1959)    
    錦上添花 (1959)    
    漁光戀 (1960) ... 分飾舒念萱, 阿勝
    名醫與紅伶 (1960) ... 張仲賢
    不了情 (1961) ... 湯鵬南
    一夜難忘 (1961)    
    鍍金世界 (1962) ... 朱家樑
    紅樓夢 (1962)    
    喜事重重 (1962)    
    姊妹情仇 (1963) ... 德明
    梁山伯與祝英台 (1963) ... 學生
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    第二春 (1963)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    一毛錢 (1964) ... 李子文
    山歌戀 (1964)    
    紅伶淚 (1965)    
    玫瑰我愛你 (1966)    
    藍與黑(上) (1966) ... 張醒亞
    藍與黑(下) (1966) ... 張醒亞
    歡樂青春 (1966)    
    珊珊 (1967) ... 林正庭
    血痕鏡 (1967) ... 胡阿毛
    星月爭輝 (1967) ... 串
    垂死天鵝 (1967) ... 杜凡
    烽火萬里情 (1967)    
    我恨月常圓 (1969)    
    春蠶 (1969)    
    碧海青天夜夜心 (1969) ... 仲寧
    桃李春風 (1969)    
    淚的小花 (1969)    
    痴心的人 (1970)    
    重慶一號 (1970) ... 劉文麟 - 重慶二號
    奪命閻羅 (1970)    
    苦情花 (1970)    
    有男懷春 (1970)    
    殺機 (1970) ... 張立德
    一封情報百萬兵 (1970)    
    雙鎗王八妹 (1971)    
    五對佳偶 (1971)    
    怒山驚魂 (1971) ... 孫山濤
    家花總比野花香 (1971)    
    隴上春痕 (1971) ... 張琴心
    珮詩 (1972)    
    狂風沙 (1972) ... 萬世保
    色字頭上一把刀 (1972)    
    唐人客 (1972)    
    不速之客 (1973)    
    迷惑 (1973)    
    愛慾奇譚 (1973)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    別了親人 (1974)    
    雲飄飄 (1974) ... 余志祥
    廣島廿八 (1974)    
    十三不搭 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    撈女日記 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    小山東到香港 (1975)    
    狼吻 (1975)    
    靈魔 (1976)    
    龍家將 (1976)    
    秋霞 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    鬼馬姑爺仔 (1977)    
    破戒 (1977)    
    四大門派 (1977) ... 普惠大師
    片片楓葉片片情 (1977)    
    追趕跑跳碰 (1978)    
    貂女 (1978)    
    花非花 (1978)    
    大地勇士 (1980)    
    美麗與哀愁 (1980)    
    源 (1980)    
    皇天后土 (1981) ... 方怡保
    職業兇手 (1981)    
    傳奇人物 (1981)    
    再會吧!東京 (1981)    
    馬騮過海 (1982)    
    小刀會 (1982)    
    獸心 (1982)    
    風水二十年 (1983)    
    一觸驚魂 (1983)    
    美人圖 (1985)    
    富貴列車 (1986)    
    夢中人 (1986)    
    奪命佳人 (1987)    
    英雄本色續集 (1987) ... 高英培
    警察故事續集 (1988) ... 地產公司主席
    鬼幹部 (1991)    
    現代豪俠傳 (1993)    
    7金剛 (1994)    
  出品人 (1 film)
    太極八蛟 (1977)