Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
華玲(1)
Hua Ling  ♀
Aliases:  華苓,  華芩

 
Filmography (1947-1961)
 
  演員 (17 films)
    滿城風雨 (1947) ... 看護乙
    春雷 (1949) ... 空中小姐
    新關東大俠 (1949) ... 老嫗
    神秘女俠 (1949) ... 奶媽
    錦繡天堂 (1949) ... 小翠
    南來雁 (1950)    
    雨夜歌聲 (1950) ... 富嬸
    瑤池鴛鴦 (1951)    
    玫瑰花開 (1951) ... 女職員
    怨女情癡 (1953) ... 看護丙
    彩虹曲 (1953)    
    有求不應 (1953) ... 火居道士妻
    春回人間 (1954) ... 護士
    霧夜驚魂 (1956) ... 小英
    復活的玫瑰 (1957) ... 洪瑞芳
    魚水重歡 (1960)    
    夏日的玫瑰 (1961) ... 楊惠芳