Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
江山(1)
Kong San (1)  ♂
Aliases:  江文聲,  及福生





 
Filmography (1958-1987)
 
  監製 (1 film)
    鐵拳爭霸 (1973)    
  演員 (50 films)
    海王子 (1958) ... 海王子敖小龍
    江湖三女俠(下集) (1960)    
    血手套 (1961)    
    難得有情郎 (1962)    
    兩相好 (1962) ... 陳增宏
    四海一家親 (1963)    
    汕頭阿嫂 (1963)    
    深宮怨 (1964) ... 張明弼
    寶蓮燈 (1964) ... 衙吏
    啼笑姻緣(上集) (1964)    
    亂世兒女 (1966) ... 魯L
    英雄膽 (1967)    
    花落水流紅 (1967) ... 豪客梁正
    危險人物 (1967) ... 李天石
    三聲無奈 (1967)    
    青春夢 (1967)    
    諜海蛟龍 (1967) ... 警長
    千手佛 (1968) ... 龍太太
    游龍戲鳳 (1968) ... 土王子
    太太萬歲 (1968)    
    波斯貓 (1968) ... 霍艾迪
    七大盜 (1968)    
    大丐俠 (1968) ... 金虎
    游龍戲鳳 (1968)    
    蓮花寨 (1969)    
    龍吟虎嘯 (1969) ... 湯武
    藍色的夢 (1969) ... 富商趙莊
    孫悟空大鬧香港 (1969)    
    乘龍快婿 (1969) ... (客串)
    神經刀 (1969)    
    聊齋誌異三集 (1969) ... 3) 獵人
    亡命八傑 (1969) ... 賣藝者施雷
    屠龍 (1970)    
    小蘋果 (1970)    
    鬼皮 (1970) ... 老李
    大劍士 (1970)    
    翠寒谷 (1970) ... 雷松高
    神龍奇俠 (1970)    
    嫁不嫁 (1970)    
    殺戒 (1970)    
    龍沐香 (1970) ... 柳靜
    關不住的春光 (1970)    
    壯士血 (1970)    
    浮雲朵朵 (1970)    
    洪福齊天 (1970) ... 魔術大王
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    蛇王與閻王 (1972) ... 串武松
    鐵拳爭霸 (1973)    
    保鑣 (1976)    
    浮世風情繪 (1987)    
  編劇 (1 film)
    星期天不放假 (1972)