Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃宗迅
Huang Chung-Hsin  ♂





 
Filmography (1951-1976)
 
  演員 (72 films)
    惡夢初醒 (1951)    
    台北風情畫 (1952)    
    風塵劫 (1953)    
    千金丈夫 (1954)    
    梅崗春回 (1955)    
    歧路 (1955)    
    碧海同舟 (1956)    
    關山行 (1956)    
    錦繡前程 (1957)    
    夜盡天明 (1957)    
    長風萬里 (1958) ... 丁永凱
    江湖恩仇 (1958)    
    風流冤家 (1958)    
    模特兒之戀 (1959)    
    永結同心 (1959)    
    蕩婦與聖女 (1959)    
    噴火女郎 (1959) ... 方東海
    刀光劍影 (1960) ... 玄真子
    翠崗浴血記 (1960) ... 孟彪
    女俠飛紅巾 (1961) ... 王石寒
    宜室宜家 (1961)    
    遊俠義犬 (1963)    
    黑夜到黎明 (1963)    
    情人石 (1964) ... 蘇大貴
    蘭嶼之歌 (1965) ... 巫醫巴達
    山賊 (1966) ... 朱靜虛
    毒玫瑰 (1966) ... 李三
    催命符 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    儒俠 (1967) ... 殷仕元
    網嬌娃 (1967) ... 黎娟
    七俠五義 (1967) ... 徐慶
    獨臂刀 (1967)    
    鐵頭皇帝 (1967)    
    色不迷人人自迷 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    神刀 (1968)    
    雲泥 (1968)    
    怪俠 (1968) ... 江丹楓
    毒龍潭 (1969)    
    燕娘 (1969) ... 李飛龍
    龍門金劍 (1969)    
    江湖三女俠 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    殺機 (1970) ... 沈探長
    武林風雲 (1970)    
    金印仇 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    來如風 (1971)    
    乾坤大醉俠 (1971)    
    冰天俠女 (1971) ... 葛鴻
    鬼太監 (1971)    
    情變 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    猛龍過江 (1972) ... 王叔叔
    五虎摧花 (1972)    
    十四女英豪 (1972) ... 孟懷遠
    精武門 (1972) ... 田廚子
    林沖夜奔 (1972)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    馬路小英雄 (1973)    
    碼頭大決鬥 (1973)    
    猛漢 (1973)    
    頭號鐵人 (1973)    
    除霸 (1973)    
    山東老大 (1973)    
    死亡挑戰 (1974)    
    橫衝直撞小福星 (1975)    
    未了緣 (1976) ... 安娜父