Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬燦
Ma Tsan
 
Filmography (1947-1960)
 
  化妝 (52 films)
    冤枉相思 (1947)    
    新婚記 (1953)    
    再生花 (1953)    
    情劫姊妹花 (1953)    
    家 (1953)    
    苦海明燈 (1953)    
    義犬報恩 (1953)    
    離婚淚 (1954)    
    飄零女 (1954)    
    家家戶戶 (1954)    
    錦繡人生 (1954)    
    流水行雲 (1954)    
    好女十八嫁 (1954)    
    改期結婚 (1954)    
    馬來亞之戀 (1954)    
    父慈子孝 (1954)    
    花都綺夢 (1955)    
    後窗 (1955)    
    花都綺夢 (1955)    
    桃李滿天下 (1955)    
    復活 (1955)    
    彩鳳入誰家 (1955)    
    九指怪魔 (1955)    
    風雨斷腸人 (1956)    
    呆佬拜壽 (1956)    
    莪愛薄情郎 (1956)    
    夜夜念奴嬌 (1956)    
    星洲艷跡 (1956)    
    人面桃花相映紅 (1956)    
    花好月圓 (1956)    
    倒亂乾坤 (1956)    
    碧血恩仇萬古情 (1956)    
    小婦人 (1957)    
    彩鳳引金龍 (1957)    
    呆佬添丁 (1957)    
    豬八戒招親 (1957)    
    濟公燒琵琶精 (1958)    
    南洋阿伯 (1958)    
    苦女江海燕(大結局) (1958)    
    第七號司機 (1958)    
    大冬瓜 (1958)    
    柳毅傳書 (1958)    
    花債狀元還 (1958)    
    泥馬渡康生 (1958)    
    天官賜福 (1958)    
    十兄弟 (1959)    
    好冤家 (1959)    
    鬥氣夫妻 (1959)    
    金枝玉葉 (1959)    
    第八才子花箋記 (1960)    
    花落江南廿四橋 (1960)    
    苦命女雪夜尋夫 (1960)