Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳村 (1)
Wu Cun (1)  ♂
Aliases:  吳邨
 
Filmography (1934-1948)
 
  故事 (1 film)
    苦戀 (1947)    
  導演 (18 films)
    重婚 (1934)    
    落花時節 (1935)    
    熱血忠魂 (1935)    
    永遠的微笑 (1936)    
    春之花 (1936)    
    四千金 (1937)    
    桃色新聞 (1938)    
    武松與潘金蓮 (1938)    
    恐怖之夜 (1938)    
    歌聲淚痕 (1939)    
    新地獄 (1939)    
    孟姜女 (1939)    
    王寶釧 (1939)    
    蘇三艷史 (1940)    
    李香君 (1940)    
    天涯歌女 (1941)    
    孤島春秋 (1941)    
    柳浪聞鶯 (1948)    
  編劇 (12 films)
    落花時節 (1935)    
    春之花 (1936)    
    武松與潘金蓮 (1938)    
    恐怖之夜 (1938)    
    孟姜女 (1939)    
    王寶釧 (1939)    
    歌聲淚痕 (1939)    
    新地獄 (1939)    
    蘇三艷史 (1940)    
    天涯歌女 (1941)    
    孤島春秋 (1941)    
    柳浪聞鶯 (1948)