Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
許先
Hui Sin  ♂
Aliases:  許林森





 
Filmography (1952-1982)
 
  副導演 (6 films)
    五姑娘 (1960)    
    滿園春色 (1961)    
    四美圖 (1963)    
    春自人間來 (1967)    
    白領麗人 (1967)    
    迴末傳奇 (1968)    
  導演 (6 films)
    英雄後代 (1969)    
    過江龍 (1970)    
    屈原 (1973)    
    球國風雲 (1974)    
    泰山屠龍 (1980)    
    塞外奪寶 (1982)    
  演員 (15 films)
    一年之計 (1955)    
    新寡 (1956) ... 沈逸才
    丁香姑娘 (1957) ... 李文啟
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    柳暗花明 (1958)    
    小月亮 (1959) ... 趙貴生
    蘭閨陰影 (1961) ... 李嘉
    鴛夢重溫 (1961)    
    滿園春色 (1961)    
    四美圖 (1963) ... 張育羣
    董小宛 (1963) ... 方密之
    男男女女 (1964)    
    天才夢 (1966) ... 小姚
    春自人間來 (1967)    
    屈原 (1973)    
  剪接 (58 films)
    白蛇傳 (1952)    
    闔第光臨 (1955)    
    一年之計 (1955)    
    新寡 (1956)    
    新婚第一夜 (1956)    
    孔雀屏 (1956)    
    少奶奶之謎 (1956)    
    寂莫的心 (1956)    
    男大當婚 (1957)    
    雪中蓮 (1957)    
    風塵尤物 (1957)    
    丁香姑娘 (1957)    
    太太傳奇 (1957)    
    婦唱夫隨 (1957)    
    玉手擒兇 (1958)    
    搶新郎 (1958)    
    情竇初開 (1958)    
    柳暗花明 (1958)    
    夜夜盼郎歸 (1958)    
    屍變 (1958)    
    夫妻經 (1958)    
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    野玫瑰 (1959)    
    同心結 (1959)    
    荳寇年華 (1959)    
    青春幻想曲 (1959)    
    小月亮 (1959)    
    金屋夢 (1959)    
    稱心如意 (1959)    
    甜甜蜜蜜 (1959)    
    真假千金 (1959)    
    有女初長成 (1960)    
    草木皆兵 (1960)    
    情投意合 (1960)    
    五姑娘 (1960)    
    雷雨 (1961)    
    蘭閨陰影 (1961)    
    滿園春色 (1961)    
    生死牌 (1961)    
    亂點鴛鴦 (1962)    
    對窗戀 (1962)    
    劉海遇仙記 (1963)    
    四美圖 (1963)    
    三求凰 (1963)    
    董小宛 (1963)    
    嬌滴滴小姐 (1963)    
    金鷹 (1964)    
    故園春夢 (1964)    
    男男女女 (1964)    
    天堂春夢 (1966)    
    審妻 (1966)    
    未婚夫妻 (1966)    
    螅蟀皇帝 (1966)    
    含苞待放 (1966)    
    春自人間來 (1967)    
    白領麗人 (1967)    
    我又來也 (1968)    
    迴末傳奇 (1968)    
  編劇 (3 films)
    英雄後代 (1969)    
    球國風雲 (1974)    
    泰山屠龍 (1980)