Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
祝新運
Zhu Xin-Yun




 
Filmography (1974-2019)
 
  總製片人 (1 film)
    天眼風雲 (2019)    
  監製 (6 films)
    劉老莊八十二壯士 (2013)    
    天河 (2014)    
    百團大戰 (2015)    
    開羅宣言 (2015)    
    古田會議 (2016)    
    我不是王毛 (2016)    
  導演 (1 film)
    太陽臉 (2013)    
  演員 (10 films)
    閃閃的紅星 (1974)    
    十天 (1980)    
    黑臉女婿 (1988)    
    鑄劍·1927 (2011)    
    殲十出擊 (2011)    
    小小飛虎隊 (2013)    
    太陽臉 (2013)    
    相伴庫裡申科 (2015)    
    天使:生命處方 (2015)    
    天眼風雲 (2019)