Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
范雪朋
Fan Xue-Peng  ♀
Aliases:  範雪朋

 
Filmography (1927-1963)
 
  演員 (30 films)
    兒女英雄 (1927)    
    紅樓夢 (1927)    
    紅俠 (1929)    
    火燒九曲樓下集 (1929)    
    大人國 (1929)    
    火燒九曲樓上集 (1929)    
    兒女英雄四集 (1930)    
    荒江女俠第二集 (1930)    
    覺悟 (1933)    
    紉珠 (1934)    
    黎明 (1934)    
    淪落 (1934)    
    掌上珠 (1938)    
    碧玉雄心 (1939)    
    碧雲宮 (1939)    
    觀世音 (1940)    
    三笑 (1940)    
    秦香蓮 (1940)    
    三笑續集 (1940)    
    英烈傳 (1941) ... 英母
    新茶花女 (1941)    
    蕩婦 (1941)    
    無限的愛 (1952)    
    山間鈴響馬幫來 (1954)    
    家 (1956)    
    霧海夜航 (1957)    
    鐵窗烈火 (1958)    
    聶耳 (1959)    
    寶葫蘆的秘密 (1963)    
    早春二月 (1963)