Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬驥(2)
Ma Chi (2)  ♀

 
Filmography (1930-1987)
 
  演員 (23 films)
    惜分飛 (1930) ... 杜母
    紅粉金戈 (1940) ... 顧大娘
    梅妃 (1941)    
    天涯歌女 (1941)    
    紅杏出牆記(下集) (1941)    
    黑夜孤魂 (1941)    
    紅杏出牆記(上集) (1941)    
    夜深沉 (1941)    
    梅孃曲 (1943)    
    秋海棠(下集大結局) (1943) ... 少華母
    重逢 (1943)    
    秋之歌 (1943)    
    秋海棠(上集) (1943) ... 少華母
    鳳還巢 (1944)    
    英雄美人 (1945)    
    狼虎之戀 (1949)    
    家 (1956)    
    洞簫橫吹 (1957)    
    馬蘭花 (1960)    
    女理髮師 (1962)    
    李雙雙 (1962)    
    舞台姐妹 (1965)    
    笑破情網 (1987)