Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬驥(2)
Ma Chi (2)  ♀

 
Filmography (1940-1987)
 
  演員 (28 films)
    紅粉金戈 (1940) ... 顧大娘
    天涯歌女 (1941)    
    紅杏出牆記(下集) (1941)    
    黑夜孤魂 (1941)    
    惜分飛 (1941) ... 杜母
    解語花 (1941)    
    紅杏出牆記(上集) (1941)    
    夜深沉 (1941)    
    梅妃 (1941)    
    秋海棠(下集大結局) (1943) ... 少華母
    重逢 (1943)    
    秋之歌 (1943)    
    秋海棠(上集) (1943) ... 少華母
    梅孃曲 (1943)    
    鳳還巢 (1944)    
    英雄美人 (1945)    
    痴男怨女 (1948)    
    十步芳草 (1948)    
    黑河魂 (1948)    
    狼虎之戀 (1949)    
    婦女春秋 (1951)    
    家 (1956)    
    洞簫橫吹 (1957)    
    馬蘭花 (1960)    
    女理髮師 (1962)    
    李雙雙 (1962)    
    舞台姐妹 (1965)    
    笑破情網 (1987)