Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李丹薇
Lee Dan-Mei  ♀





 
Filmography (1948-1968)
 
  演員 (76 films)
    江湖奇俠(第四集) (1948)    
    野火春風 (1948) ... 女演員
    水上人家 (1949)    
    武則天 (1949)    
    兒女英雄 (1949) ... 春香
    新關東大俠 (1949) ... 鄉婦
    戀愛之道 (1949) ... 劉媽
    女鏢師三戲神鞭俠 (1949)    
    駝龍 (1949) ... 周海妻
    王氏四俠 (1950) ... 農婦
    小二黑結婚 (1950) ... 小保娘
    血海仇 (1951)    
    娘惹 (1952)    
    浴室艷屍 (1952)    
    方帽子 (1952) ... 李妻
    人海奇女子 (1952) ... 吳母
    詩禮傳家 (1952) ... 蔣太太
    神鬼人 (1952)    
    亂世恩仇 (1952) ... 老婦
    逃婚 (1952) ... 護士
    珍珠塔(上集) (1953)    
    門 (1953)    
    怨女情癡 (1953) ... 天倫妻
    秋瑾 (1953) ... 徐自華
    碧雲天 (1953) ... 奶媽
    珍珠塔(下集) (1953)    
    有求不應 (1953) ... 王師母
    金絲雀 (1953) ... 黃媽
    秋海棠 (1953)    
    小星淚 (1954) ... 婉華母
    春回人間 (1954) ... 陳太太
    歡喜冤家 (1954)    
    都會交響曲 (1954) ... 范妻
    不平凡的愛 (1954) ... 王母
    風流兒女風流債 (1954)    
    迷途的愛情 (1955) ... 陳母
    鑽花竊賊 (1955) ... 張妻
    女子公寓 (1956)    
    梅姑 (1956)    
    太太傳奇 (1957) ... 李太太
    鳴鳳 (1957)    
    魔影 (1957)    
    逆旅風雲 (1957) ... 李母
    捉鬼記 (1957) ... 梅英母
    小鴿子姑娘 (1957) ... 王母
    賊 (1958) ... 校長
    阿Q正傳 (1958) ... 老尼姑
    夫妻經 (1958) ... 女同學乙
    搶新郎 (1958) ... 姑媽
    甜甜蜜蜜 (1959)    
    青春幻想曲 (1959) ... 阿笑
    小月亮 (1959) ... 鄰婦
    金屋夢 (1959) ... 李太太
    機伶鬼與小懶貓 (1959) ... 產婦
    野玫瑰 (1959) ... 李大嬏
    同心結 (1959) ... 阿巧
    笑笑笑 (1960)    
    情投意合 (1960) ... -
    脂粉小霸王 (1960) ... 熊母
    生死牌 (1961) ... 禁婆
    追車記 (1962)    
    亂點鴛鴦 (1962)    
    詌言蜜語 (1962) ... 怡母
    嬌滴滴小姐 (1963)    
    千里姻緣一線牽 (1963)    
    孤鳳雙雛 (1963)    
    劉海遇仙記 (1963)    
    珍珠魔鬼火 (1964)    
    故園春夢 (1964) ... 夢痴妻
    審妻 (1966) ... 禁婆
    天堂春夢 (1966) ... 太太甲
    胭脂魂 (1966)    
    螅蟀皇帝 (1966) ... 吳母
    春自人間來 (1967)    
    秀才奇遇記 (1967)    
    石敢當 (1968) ... 包妻