Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王小燕
Wong Siu-Yin (1)  ♀





 
Filmography (1952-2007)
 
  演員 (44 films)
    寶劍神弓 (1952)    
    金絲雀 (1953) ... 瑪莉
    姊妹曲 (1954)    
    春回人間 (1954) ... 大萍
    喬遷之喜 (1954) ... 阿二
    歸來 (1954) ... 大妞
    闔第光臨 (1955)    
    一年之計 (1955) ... 何小燕
    水火之間 (1955)    
    少奶奶之謎 (1956) ... 阿毛女
    丁香姑娘 (1957) ... 小鳳
    太太傳奇 (1957) ... 馮妹妹
    復活的玫瑰 (1957) ... 沈雲蘭童年
    雪中蓮 (1957) ... 嚴小英-幼年
    慈母頑兒 (1958)    
    柳暗花明 (1958)    
    金屋夢 (1959) ... 二寶
    真假千金 (1959) ... 苦瓜
    小月亮 (1959) ... 小廣播
    脂粉小霸王 (1960) ... 蕭廣平-小廣播
    滿園春色 (1961)    
    三求凰 (1963)    
    女人與小偷 (1963)    
    四美圖 (1963) ... 余燕燕
    故園春夢 (1964) ... 楊寒兒
    椰林雙姝 (1965) ... 符素俠
    變色龍 (1965) ... 羅幽蘭
    飄零雁 (1965)    
    我來也 (1966) ... 阿秀
    含苞待放 (1966)    
    胭脂魂 (1966)    
    春自人間來 (1967) ... 朱明惠
    女兒國 (1968)    
    紅燈記 (1968) ... 李鐵梅
    我的一家 (1969)    
    三劍客 (1969) ... 鄭秀羣
    海燕 (1970) ... 石小蕾
    失蹤的少女 (1970)    
    艇 (1972) ... 阿金
    姐妹同心 (1973) ... 李真
    小鬼靈精 (1979)    
    創業玩家 (2000)    
    臥虎 (2006)    
    魔術男 (2007) ... 花店師奶