Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄒雷
Tsou Lei  ♂

 
Filmography (1939-1963)
 
  動作設計 (1 film)
    木蘭從軍 (1939)    
  演員 (34 films)
    秋海棠(下集大結局) (1943) ... 武行頭
    夜長夢多 (1943)    
    秋海棠(上集) (1943) ... 武行頭
    凌波仙子 (1943) ... 工人
    漁家女 (1943)    
    天從人願 (1944) ... 李僕
    國魂 (1948) ... 元將
    火葬 (1949) ... 流氓乙
    大涼山恩仇記 (1949) ... 加乃
    血染海棠紅 (1949) ... 王軍長
    香島美人魚 (1950)    
    結婚24小時 (1950) ... 流氓甲
    火燒少林寺 (1950)    
    玫瑰花開 (1951) ... 園丁
    浴室艷屍 (1952)    
    新娘萬歲 (1952) ... 冥器店職
    絕代佳人 (1953) ... 晉鄙
    秋瑾 (1953) ... 綑綁手
    有求不應 (1953) ... 乩手
    鑽石花 (1953) ... 曹天華
    怨女情癡 (1953) ... 店主
    百寶圖 (1953) ... 二叔
    長相思 (1954) ... 警察
    還珠記 (1954)    
    仙國奇緣 (1954) ... 黃巾力士
    鄭成功 (1954) ... 清將
    西遊記 (1956) ... 金剛
    江湖奇俠 (新火燒紅蓮寺) (1956)    
    風雨牛車水 (1956) ... 工頭
    江湖奇俠(下集大結局) (1956)    
    百里奚忘恩負義 (1957) ... 神仙
    血洒情花 (1959) ... 警長
    劉海遇仙 (1961)    
    夜半歌聲續集 (1963)