Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周文彬
Zhou Wen-Bin  ♂




 
Filmography (1942-1964)
 
  演員 (25 films)
    四姊妹 (1942)    
    秋 (1942)    
    春 (1942)    
    秋海棠(下集大結局) (1943) ... 少華父
    漁家女 (1943)    
    夜長夢多 (1943)    
    秋海棠(上集) (1943) ... 少華父
    激流 (1943)    
    為誰辛苦為誰忙 (1943)    
    藝苑血淚 (1943) ... 醫生
    鸞鳳和鳴 (1944)    
    大飯店 (1945)    
    鶯飛人間 (1946)    
    乘龍快婿 (1947)    
    一代梟雄 (1948)    
    國魂 (1948) ... 欽差
    海誓 (1949) ... 張牛
    大涼山恩仇記 (1949) ... 俄洛
    愛的俘虜 (1951) ... 方繼先
    神鬼人 (1952)    
    邊寨烽火 (1957)    
    黨的女兒 (1958)    
    前哨 (1959)    
    甲午風雲 (1962)    
    英雄兒女 (1964) ... 王復復