Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陸元亮
Lu Yuan-Liang
 
Filmography (1935-1965)
 
  製片 (14 films)
    新桃花扇 (1935)    
    海誓 (1949)    
    火葬 (1949)    
    大涼山恩仇記 (1949)    
    美人計 (1961)    
    糊塗姻緣 (1962)    
    紅蝙蝠公寓 (1962)    
    三笑 (1964)    
    男男女女 (1964)    
    龍鳳呈祥 (1964)    
    五虎將 (1964)    
    皇帝出京 (1965)    
    黃金萬兩 (1965)    
    艷遇 (1965)    
  錄音 (7 films)
    夜半歌聲 (1935)    
    新桃花扇 (1935)    
    青年進行曲 (1937)    
    貂蟬 (1938)    
    武則天 (1939)    
    木蘭從軍 (1939)    
    慈禧西太后 (1940)