Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉楓
Julie Yeh Feng  ♀





 
Filmography (1957-1975)
 
  演員 (30 films)
    四千金 (1957)    
    歌迷小姐 (1959)    
    天長地久 (1959)    
    桃花運 (1959)    
    蘭閨風雲 (1959)    
    二八佳人 (1959)    
    空中小姐 (1959)    
    人秘書艷史 (1960)    
    紅男綠女 (1960)    
    長腿姐姐 (1960)    
    喋血販馬場 (1960)    
    睡美人 (1960)    
    鐵臂金剛 (1960)    
    賊美人 (1961) ... 黎小玉
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    星星、月亮、太陽(上) (1961)    
    花好月圓 (1962)    
    野花戀 (1962)    
    桃李爭春 (1962) ... 李愛蓮
    鶯歌燕舞 (1963) ... 白麗紅
    血濺牡丹紅 (1964)    
    山歌戀 (1964)    
    一曲難忘 (1964) ... 南子
    痴情淚 (1965)    
    毒玫瑰 (1966)    
    歡樂青春 (1966)    
    游龍戲鳳 (1968) ... 丁大維
    春蠶 (1969)    
    碧海青天夜夜心 (1969) ... 高秀心
    十三不搭 (1975)