Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉楓
Julie Yeh Feng  ♀





 
Filmography (1957-1975)
 
  演員 (30 films)
    四千金 (1957)    
    蘭閨風雲 (1959)    
    二八佳人 (1959)    
    空中小姐 (1959)    
    歌迷小姐 (1959)    
    天長地久 (1959)    
    桃花運 (1959)    
    睡美人 (1960)    
    鐵臂金剛 (1960)    
    人秘書艷史 (1960)    
    紅男綠女 (1960)    
    長腿姐姐 (1960)    
    喋血販馬場 (1960)    
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    星星、月亮、太陽(上) (1961)    
    賊美人 (1961) ... 黎小玉
    桃李爭春 (1962) ... 李愛蓮
    花好月圓 (1962)    
    野花戀 (1962)    
    鶯歌燕舞 (1963) ... 白麗紅
    山歌戀 (1964)    
    一曲難忘 (1964) ... 南子
    血濺牡丹紅 (1964)    
    痴情淚 (1965)    
    歡樂青春 (1966)    
    毒玫瑰 (1966)    
    游龍戲鳳 (1968) ... 丁大維
    碧海青天夜夜心 (1969) ... 高秀心
    春蠶 (1969)    
    十三不搭 (1975)