Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃韻文
Huang Yun-Wen
 
Filmography (1949-1981)
 
  化妝 (76 films)
    蕩婦心 (1949)    
    花街 (1950)    
    血海仇 (1951)    
    娘惹 (1952)    
    不知道的父親 (1952)    
    婦人心 (1952)    
    狂風之夜 (1952)    
    枇根巷 (1953)    
    寸草心 (1953)    
    絕代佳人 (1953)    
    兒女經 (1953)    
    孽海花 (1953)    
    都會交響曲 (1954)    
    深閨夢裡人 (1954)    
    鑽花竊賊 (1955)    
    視察專員 (1955)    
    大兒女經 (1955)    
    迷途的愛情 (1955)    
    我是一個女人 (1955)    
    少女的煩惱 (1955)    
    大富之家 (1956)    
    女子公寓 (1956)    
    小舞孃 (1956)    
    玫瑰岩 (1956)    
    三戀 (1956)    
    紅顏劫 (1956)    
    丁香姑娘 (1957)    
    小鴿子姑娘 (1957)    
    捉鬼記 (1957)    
    鳴鳳 (1957)    
    紅燈籠 (1957)    
    蘭花花 (1958)    
    阿Q正傳 (1958)    
    眼兒媚 (1958)    
    碧血劍 (1958)    
    烽火佳人 (1958)    
    荊釵記 (1958)    
    慈母頑兒 (1958)    
    綠天鵝夜總會 (1958)    
    王老五之戀 (1959)    
    豪門夜宴 (1959)    
    真假千金 (1959)    
    白髮魔女傳(上集) (1959)    
    迷人的假期 (1959)    
    春到海演 (1959)    
    可憐天下父母心 (1960)    
    笑笑笑 (1960)    
    漁光戀 (1960)    
    佳人有約 (1960)    
    碧波仙侶 (1960)    
    飛燕迎春 (1960)    
    同命鴛鴦 (1960)    
    王老虎搶親 (1960)    
    美人計 (1961)    
    華燈初上 (1961)    
    一夜難忘 (1961)    
    十夜柔情 (1962)    
    追車記 (1962)    
    秋風秋雨 (1962)    
    三笑 (1964)    
    大少奶 (1964)    
    珍珠魔鬼火 (1964)    
    天堂春夢 (1966)    
    雲海玉弓緣 (1966)    
    飛龍英雄傳 (1967)    
    雙鎗黃英姑 (1967)    
    雙女情歌 (1968)    
    玉女芳踪 (1969)    
    姻緣道上 (1969)    
    映山紅 (1970)    
    屋 (1970)    
    俠骨丹心 (1971)    
    一塊銀元 (1974)    
    萬戶千家 (1975)    
    白髮魔女傳 (1980)    
    飛鳳潛龍 (1981)