Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
董克毅
Dong Ke-Yi
 
Filmography (1924-1978)
 
  攝影 (91 films)
    誘婚 (1924)    
    好哥哥 (1924)    
    小朋友 (1925)    
    可憐的閨女 (1925)    
    最後之良心 (1925)    
    空谷蘭下集 (1926)    
    好男兒 (1926)    
    空谷蘭上集 (1926)    
    上海一婦人 (1926)    
    早生貴子 (1926)    
    山東馬永貞 (1927)    
    掛名的夫妻 (1927)    
    火燒紅蓮寺 (1928)    
    少奶奶的扇子 (1928)    
    火燒紅蓮寺第二集 (1928)    
    火燒紅蓮寺第三集 (1928)    
    白雲塔 (1928)    
    火燒紅蓮寺第六集 (1929)    
    火燒紅蓮寺第八集 (1929)    
    火燒紅蓮寺第四集 (1929)    
    火燒紅蓮寺第五集 (1929)    
    火燒紅蓮寺第七集 (1929)    
    火燒紅蓮寺第十四集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十二集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十三集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十五集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第九集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十一集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十六集 (1930)    
    鐵血青年 (1931)    
    如此天堂(前集) (1931)    
    落霞孤鶩 (1932)    
    自由之花 (1932)    
    鹽潮 (1933)    
    滿江紅 (1933)    
    狂流 (1933)    
    空谷蘭 (1934)    
    姊妹花 (1934)    
    路柳牆花 (1934)    
    女兒經 (1934)    
    翡翠馬 (1935)    
    劫後桃花 (1935)    
    女權 (1936)    
    海棠紅 (1936)    
    新舊上海灘 (1936)    
    夢里乾坤 (1937)    
    夜奔 (1937)    
    壓歲錢 (1937)    
    西廂記 (1940)    
    天從人願 (1944)    
    鶯飛人間 (1946)    
    雞鳴早看天 (1948)    
    蕩婦心 (1949)    
    瓊樓恨 (1949)    
    血染海棠紅 (1949)    
    南來雁 (1950)    
    狂風之夜 (1952)    
    淑女圖 (1952)    
    娘惹 (1952)    
    蜜月 (1952)    
    婦人心 (1952)    
    兒女經 (1953)    
    寸草心 (1953)    
    絕代佳人 (1953)    
    門 (1953)    
    中秋月 (1953)    
    不要離開我 (1955)    
    鑽花竊賊 (1955)    
    迷途的愛情 (1955)    
    大兒女經 (1955)    
    三戀 (1956)    
    日出 (1956)    
    小舞孃 (1956)    
    紅顏劫 (1956)    
    女子公寓 (1956)    
    鳴鳳 (1957)    
    小鴿子姑娘 (1957)    
    慈母頑兒 (1958)    
    蘭花花 (1958)    
    春到海演 (1959)    
    雙喜臨門 (1959)    
    王老五之戀 (1959)    
    迷人的假期 (1959)    
    喬老爺上花轎 (1959)    
    新聞人物 (1960)    
    火窟幽蘭 (1961)    
    鍍金世界 (1962)    
    十夜柔情 (1962)    
    浪子雙娃 (1962)    
    祥林嫂 (1978)    
  演員 (1 film)
    迷人的假期 (1959) ... 董老先生