Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐兆麟
Tsui Siu-Lun  ♂

 
Filmography (1947-1970)
 
  錄音 (23 films)
    滿城風雨 (1947)    
    鐵血男兒 (1948)    
    戀愛之道 (1949)    
    宏碧緣 (1949)    
    細路祥 (1950)    
    慾海遺恨 (1950)    
    冷桃源 (1951)    
    難為了媽媽 (1951)    
    摩登新娘 (1952)    
    春宵醉玉郎 (1952)    
    艷曲醉郎心 (1952)    
    粉蝶鬧香城 (1953)    
    十載尋夫記 (1954)    
    錦繡人生 (1954)    
    山河戀 (1955)    
    泣殘慈母淚 (1955)    
    長巷 (1956)    
    插錯美人頭 (1957)    
    哪宅大鬧天宮 (1957)    
    武松打虎 (1959)    
    好女嫁得有情郎 (1962)    
    一點靈犀化彩虹 (1963)    
    胡姬花 (1970)    
  演員 (2 films)
    椰林春戀 (1969)    
    胡姬花 (1970) ... 趙先生