Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
夏蓮
Hsia Lien  ♀




 
Filmography (1946-1949)
 
  演員 (17 films)
    慾望 (1946) ... 阿香
    玉人何處 (1947) ... 女同學乙
    各有千秋 (1947) ... 女同學
    苦戀 (1947) ... 醫生
    我為卿狂 (1947)    
    滿城風雨 (1947) ... 看護甲
    春之夢 (1947) ... 三小姐
    審死官 (1948) ... 倩兒
    女大當嫁 (1948)    
    龍鳳呈祥 (1948) ... 陳珍
    四美圖 (1948) ... 女團員丙
    春滿華堂 (1948)    
    花外流鶯 (1948) ... 阿寶
    千鈞一髮 (1949) ... 蕭麗華
    兒女英雄 (1949) ... 黃桂花
    風雪夜歸人 (1949) ... 女學生
    駝龍 (1949) ... 妓女艷妃