Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王震(1)
Wang Zhen (1)
 
Filmography (1947-1966)
 
  副導演 (3 films)
    浴室艷屍 (1952)    
    飛虎將軍 (1956)    
    古廟幽魂 (1961)    
  錄音 (11 films)
    地獄天堂 (1947)    
    天網恢恢 (1947)    
    苦戀 (1947)    
    四美圖 (1948)    
    審死官 (1948)    
    花外流鶯 (1948)    
    風雪夜歸人 (1949)    
    莫負青春 (1949)    
    神秘女俠 (1949)    
    駝龍 (1949)    
    風流魔王 (1953)    
  配樂 (1 film)
    雨夜歌聲 (1950)    
  演員 (4 films)
    滿城風雨 (1947) ... 門房
    未出嫁的媽媽 (1949) ... 來賓丙
    油漆未乾 (1950)    
    結婚24小時 (1950)    
  編劇 (3 films)
    春色無邊 (1957)    
    戲迷奇遇記 (1962)    
    前程似錦 (1966)