Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林天心
Lam Tin-Sum
 
Filmography (1946-1964)
 
  演員 (3 films)
    人海八大仙 (1951)    
    范斗 (1951)    
    攝青鬼 (1953)    
  道具 (75 films)
    慾望 (1946)    
    桃花依舊笑春風 (1947)    
    天網恢恢 (1947)    
    天網恢恢 (1947)    
    女大當嫁 (1948)    
    歌女之歌 (1948)    
    花外流鶯 (1948)    
    夜吊白芙蓉 (1949)    
    拷打紅娘 (1949)    
    風雪夜歸人 (1949)    
    玉面霸王 (1949)    
    莫負青春 (1949)    
    神秘女俠 (1949)    
    魂斷藍橋 (1950)    
    白楊紅淚 (1950)    
    花街慈母 (1950)    
    范斗 (1951)    
    人海八大仙 (1951)    
    五虎斷魂 (1951)    
    失魂魚 (1951)    
    歌唱新夜吊白芙蓉 (1952)    
    鬼妻 (1953)    
    苦海明燈 (1953)    
    風流天子 (1953)    
    攝青鬼 (1953)    
    龍鳳呈祥 (1953)    
    如此人生 (1954)    
    金鳳迎春 (1954)    
    春滿乾坤福滿門 (1954)    
    人結人緣 (1954)    
    紫霞杯 (1955)    
    復活 (1955)    
    方世玉與胡惠乾 (1955)    
    漁歌 (1956)    
    星洲艷跡 (1956)    
    世家子弟 (1956)    
    呆佬拜壽 (1956)    
    臥薪嘗膽 (1956)    
    金鳳 (1956)    
    火 (1956)    
    琵琶怨 (1957)    
    洛神 (1957)    
    財星高照 (1957)    
    哪宅大鬧天宮 (1957)    
    金蓮花 (1957)    
    晨妻暮嫂 (1957)    
    半世老婆奴 (1957)    
    復活的玫瑰 (1957)    
    寶鼎明珠 (1958)    
    兒心碎母心 (1958)    
    寶鼎明珠 (1958)    
    南洋阿伯 (1958)    
    金鳳凰 (1958)    
    帝女花 (1959)    
    有仔萬事足 (1959)    
    淘氣千金 (1959)    
    帝女花 (1959)    
    玉樓三鳳 (1960)    
    太太緝私團 (1961)    
    白門斬呂布 (1961)    
    夜夜杜鵑啼 (1961)    
    一段情 (1962)    
    蘭貞鬧嚴府 (1962)    
    雙劍盟(大結局) (1962)    
    好事成雙 (1962)    
    白帝城會妻 (1962)    
    冷戰夫妻 (1962)    
    傻偵探 (1962)    
    大戰泗洲城 (1962)    
    雙劍盟(上集) (1962)    
    秦漢三盜攝魂鈴 (1962)    
    錦秀年華 (1963)    
    大馬戲團 (1964)    
    大家姐 (1964)    
    大馬戲團 (1964)