Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃筠貞
Y. C. Wong Kwan-Ching  ♀

 
Filmography (1925-1937)
 
  演員 (19 films)
    最後之良心 (1925)    
    可憐的閨女 (1925)    
    好男兒 (1926)    
    空谷蘭上集 (1926)    
    上海一婦人 (1926)    
    空谷蘭下集 (1926)    
    空門紅淚 (1931)    
    桃花泣血記 (1931)    
    奮鬥 (1932)    
    天明 (1933)    
    小玩意 (1933)    
    新女性 (1934) ... 徐太太
    酒色財氣 (1934)    
    體育皇后 (1934)    
    國風 (1935)    
    寒江落雁 (1935)    
    孤城烈女 (1936) ... 周妻
    密電碼 (1937)    
    青年進行曲 (1937)