Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王季平
Wong Kwai-Ping  ♂
Aliases:  王季萍





 
Filmography (1947-1988)
 
  副導演 (2 films)
    畫皮 (1966)    
    含苞待放 (1966)    
  美術 (41 films)
    新白金龍 (1947)    
    苦戀 (1947)    
    紅顏劫 (1956)    
    小鴿子姑娘 (1957)    
    慈母頑兒 (1958)    
    綠天鵝夜總會 (1958)    
    情投意合 (1960)    
    五姑娘 (1960)    
    生死牌 (1961)    
    四美圖 (1963)    
    三求凰 (1963)    
    董小宛 (1963)    
    龍鳳呈祥 (1964)    
    男男女女 (1964)    
    故園春夢 (1964)    
    三笑 (1964)    
    馬陵道 (1965)    
    英雄兒女 (1965)    
    盲俠穿心劍(上集) (1965)    
    西施 (1965)    
    審妻 (1966)    
    畫皮 (1966)    
    雲海玉弓緣 (1966)    
    飛龍英雄傳 (1967)    
    雙鎗黃英姑 (1967)    
    白領麗人 (1967)    
    雙女情歌 (1968)    
    迴末傳奇 (1968)    
    屋 (1970)    
    天堂奇遇 (1970)    
    古鐘風雲 (1970)    
    俠骨丹心 (1971)    
    屈原 (1973)    
    萬戶千家 (1975)    
    白髮魔女傳 (1980)    
    泰山屠龍 (1980)    
    密殺令 (1980)    
    飛鳳潛龍 (1981)    
    塞外奪寶 (1982)    
    美國心 (1986)    
    中華英雄 (1988)    
  道具 (1 film)
    雪中蓮 (1957)    
  演員 (88 films)
    女羅賓漢 (1947) ... 王虎子
    新天方夜譚 (1947) ... 大佛列國丞相
    各有千秋 (1947) ... 窮漢
    紅玫瑰 (1952)    
    蜜月 (1952) ... 方先生
    花花世界 (1953)    
    水紅菱 (莫愁巷) (1953) ... 小狗爹
    新玉堂春 (1954) ... 奸官
    還珠記 (1954) ... 麥德
    妲己 (1955) ... 尤渾
    一年之計 (1955) ... 廠長
    紅顏劫 (1956)    
    少奶奶之謎 (1956) ... 王大夫
    新寡 (1956) ... 醫生
    寂莫的心 (1956)    
    面子問題 (1956) ... 何思敏
    鳴鳳 (1957)    
    婦唱夫隨 (1957)    
    男大當婚 (1957) ... 乙友
    紅燈籠 (1957)    
    小鴿子姑娘 (1957) ... 老孫
    丁香姑娘 (1957) ... -
    魔影 (1957)    
    夜夜盼郎歸 (1958) ... 夜校校長
    蘭花花 (1958)    
    賊 (1958) ... 胡強
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    搶新郎 (1958) ... 師爺
    阿Q正傳 (1958) ... 趙司晨
    同心結 (1959) ... 客人
    甜甜蜜蜜 (1959)    
    真假千金 (1959) ... 慈善會長
    荳寇年華 (1959) ... 大班
    野玫瑰 (1959) ... 鄉長
    午夜琴聲 (1959) ... 王師傅
    青春幻想曲 (1959) ... 陳導演
    雙喜臨門 (1959)    
    情投意合 (1960)    
    五姑娘 (1960)    
    草木皆兵 (1960) ... 討債者
    佳人有約 (1960) ... 總招待
    有女初長成 (1960)    
    生死牌 (1961)    
    華燈初上 (1961)    
    一夜難忘 (1961)    
    糊塗姻緣 (1962)    
    我們要結婚 (1962) ... 七哥
    三求凰 (1963)    
    千里姻緣一線牽 (1963)    
    樑上君子 (1963)    
    四美圖 (1963) ... 汪秘書
    劉海遇仙記 (1963) ... 王九
    董小宛 (1963) ... 馬士英
    心上人 (1964)    
    男男女女 (1964)    
    珍珠魔鬼火 (1964)    
    故園春夢 (1964) ... 楊老四
    三笑 (1964)    
    金鷹 (1964) ... 小管家
    黃金萬兩 (1965) ... 楊律師
    變色龍 (1965) ... 孫會計
    椰林雙姝 (1965) ... 林
    螅蟀皇帝 (1966) ... 地保
    連陞三級 (1966)    
    鴛鴦帕 (1966) ... ?官
    我來也 (1966)    
    畫皮 (1966) ... 道士
    秀才奇遇記 (1967) ... 師爺
    白領麗人 (1967)    
    飛龍英雄傳 (1967) ... 丁師爺
    雙鎗黃英姑 (1967)    
    我又來也 (1968) ... 馬五
    迎春花 (1968)    
    金色年華 (1969)    
    玉女芳踪 (1969)    
    古鐘風雲 (1970)    
    屋 (1970)    
    天堂奇遇 (1970) ... 職員
    小當家 (1971)    
    群芳譜 (1972)    
    屈原 (1973) ... 太卜鄭詹尹
    萬戶千家 (1975)    
    紅纓刀 (1975) ... 柳勝
    生死搏鬥 (1977)    
    歡天喜地一家親 (1978)    
    巴士奇遇結良緣 (1978)    
    通天臨記 (1979)    
    嶗山鬼戀 (1984)    
  服裝 (4 films)
    胭脂虎 (1955)    
    審妻 (1966)    
    古鐘風雲 (1970)    
    少林寺 (1982)    
  編劇 (1 film)
    香閨春情 (1960)