Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
郭健泉
Anthony Kwok Kin-Chuen  ♂
Aliases:  郭建泉
 
Filmography (1992-2004)
 
  攝影 (1 film)
    飛車女童黨 (1993)    
  錄音 (20 films)
    私鐘真面目 (1992)    
    少年衛斯理之天魔之子 (1993)    
    少年衛斯理II聖女轉生 (1994)    
    馬神 (1994)    
    少年15/16時 (1996)    
    最後判決 (1997)    
    我有我瘋狂 (1997)    
    迴轉壽屍 (1997)    
    至激殺人犯 (1997)    
    七月又十四之信不信由你 (1999)    
    四人幫之錢唔夠洗 (1999)    
    順其自然 (2000)    
    辣椒教室 (2000)    
    社團之撚位 (2000)    
    孤男寡女 (2000)    
    兄弟 (2001)    
    愛上我吧 (2001)    
    阿龍的故事 (2003)    
    西貢的童話 (2003)    
    大佬愛美麗 (2004)    
  剪接 (1 film)
    豹在江湖之復仇 (2002)