Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曹進雲
Tso Chun-Wan
 
Filmography (1946-1974)
 
  攝影 (23 films)
    慾望 (1946)    
    天網恢恢 (1947)    
    桃花依舊笑春風 (1947)    
    地獄天堂 (1947)    
    三女性 (1947)    
    江湖奇俠(第三集) (1948)    
    歌女之歌 (1948)    
    花外流鶯 (1948)    
    四美圖 (1948)    
    野火春風 (1948)    
    神秘女俠 (1949)    
    玉面霸王 (1949)    
    未出嫁的媽媽 (1949)    
    戀愛之道 (1949)    
    大俠復仇記 (1949)    
    兒女英雄 (1949)    
    千鈞一髮 (1949)    
    宏碧緣 (1949)    
    冬去春來 (1950)    
    柳堡的故事 (1957)    
    回民支隊 (1959)    
    野火春風鬥古城 (1963)    
    閃閃的紅星 (1974)