Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王薇(1)
Wang Wei (1)  ♀
 
Filmography (1947-1962)
 
  演員 (37 films)
    春之夢 (1947) ... 阿香
    春城花落 (1949)    
    春雷 (1949) ... 阿翠
    唐伯虎點秋香 (1950)    
    荔鏡緣(三集大結局) (1954) ... 運使夫人
    唐伯虎點秋香(下集) (1954)    
    觀世音 (1954)    
    荔鏡緣(上集) (1954) ... 運使夫人
    包公審月英 (1955)    
    蓮花庵 (1955)    
    安安尋母 (1956)    
    泉州姑嫂塔 (1956)    
    家 (1956)    
    新西廂記 (1956)    
    七世夫妻 (1957)    
    隱身女俠 (1957)    
    孝女報父仇 (1957) ... 王氏
    青竹絲奇案 (1957)    
    百里奚忘恩負義 (1957) ... 王淑華
    三娘教子 (1957)    
    陳杏元思釵 (1958)    
    番客嬸海外尋夫 (1958) ... 馬母
    王先生到香港嫁女 (1958)    
    雪梅思君 (1958)    
    孤兒救祖 (1958)    
    番婆弄 (1958) ... 莉莉
    大舜耕田 (1958) ... 媒婆
    龍交龍鳳交鳳 (1958)    
    蓬門碧玉 (1958) ... 張大嫂
    未嫁添丁 (1959)    
    廈門阿姊 (1959)    
    三輪車夫之戀 (1959)    
    小花貓 (1959) ... 張大嫂
    王哥柳哥 (1959)    
    黑市丈夫 (1959)    
    姻緣天註定 (1960)    
    金錢世界 (1962)