Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳達銘
Chan Tit-Ming

 
Filmography (1975-2001)
 
  化妝 (20 films)
    小山東到香港 (1975)    
    鬼胎 (1976)    
    十大殺手 (1977)    
    谷爆 (1978)    
    盲拳怪招 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    牆內牆外 (1979)    
    刁禽雙絕 (1979)    
    十二潭腿 (1979)    
    山狗 (1980)    
    救世者 (1980)    
    蛇形醉步 (1980)    
    阿Sir劈砲 (1980)    
    花劫 (1982)    
    同線車 (1983)    
    風生水起 (1983)    
    天師撞邪 (1983)    
    波牛 (1983)    
    黐鬼線 (1984)    
    人體拼圖 (2001)    
  演員 (1 film)
    賣身 (1976)