Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
花碧霞
Fa Bik-Ha  ♀


 
Filmography (1947-1963)
 
  演員 (51 films)
    生財有道 (1947)    
    白頭情侶 (1947)    
    香草美人 (1947)    
    天賜良緣 (1947)    
    第一號戰犯 (1947)    
    三劍俠 (1948)    
    妙手偷香 (1948)    
    富貴浮雲 (1948) ... 肥婆
    地道狀元 (1948)    
    銅鎚俠大戰九花娘 (1948) ... 宋家女僕
    打破玉籠飛彩鳳 (1948)    
    萬緣叢中一點紅 (1948)    
    再生緣 (1948)    
    惜玉憐香 (1948)    
    百子千孫 (1948)    
    妙想天開 (1948)    
    四大天王 (1948)    
    差利遊地獄 (1949)    
    雙喜臨門 (1949) ... 肥婆
    到處惹相思 (1949) ... 女侍
    差利沖破天仙陣 (1949)    
    郎是春日風 (1949) ... 林師奶
    呂洞賓三戲白牡丹 (1949) ... 人妖
    小老虎大戰殺人王 (1949) ... 歐太太
    女兒香 (1951)    
    皆大歡喜 (1951)    
    范斗 (1951)    
    十個肥女嫁廋郎 (1952) ... 瘦婆
    佳偶天成 (1952) ... 胖女
    壇島佳人 (1953) ... 梅美麗
    小夫妻 (1953) ... 經理太太
    重續今生未了緣 (1954)    
    一鳴驚人 (1954)    
    鄉村姑娘 (1955)    
    奇人奇遇 (1956)    
    滿堂吉慶 (1956) ... 陳母
    三戀 (1956) ... 音樂學生
    二世祖盲公問米 (1959)    
    王先生騎正胭脂馬 (1959)    
    王先生到香港探親 (1959)    
    搭錯線 (1959) ... 汪夫人
    午夜琴聲 (1959) ... 張太太
    豪門夜宴 (1959)    
    神童擒兇記 (1960)    
    歡喜夫妻 (1961)    
    小千金 (1961)    
    太太緝私團 (1961) ... 女友
    電話情人 (1961)    
    巧鳳試郎心 (1962) ... 捕快
    夫妻的秘密 (1962)    
    鳳閣驚魂 (1963)