Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
石發
Sek Fat
 
Filmography (1952-1974)
 
  燈光 (28 films)
    難為了爸爸 (1952)    
    夫榮妻未貴 (1958)    
    金釵引鳳凰 (1959)    
    女兒香 (1959)    
    相見歡 (1961)    
    火網英雄傳 (1961)    
    新姊妹花 (1962)    
    火燄山 (1962)    
    天降福星 (1963)    
    錦秀年華 (1963)    
    大俠金葫蘆 (1963)    
    金鎖匙 (1963)    
    亂拜石榴裙 (1963)    
    追婚記 (1963)    
    鶯鳳和鳴 (1964)    
    聊齋誌異 (1965)    
    扇中人 (1967)    
    聊齋誌異續集 (1967)    
    七大盜 (1968)    
    千手佛 (1968)    
    神經刀 (1969)    
    四武士 (1969)    
    大賊王 (1970)    
    老虎燕星 (1973)    
    天天報喜 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    虎鬥虎 (1974)    
    太平山下 (1974)