Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
水維德
Shui Wai-Tak  ♂

 
Filmography (1952-1962)
 
  演員 (23 films)
    蜜月 (1952) ... 冰表弟
    秋瑾 (1953) ... 王沅德
    兒女經 (1953) ... 龍兒
    寸草心 (1953)    
    孽海情天 (1953) ... 宋小清
    鑽石花 (1953) ... 夏小福
    白衣紅淚 (1953)    
    金絲雀 (1953) ... 尊尼
    都會交響曲 (1954) ... 范子
    仙國奇緣 (1954) ... 董永子
    碧血黃花 (1954) ... 林依新
    女兒心 (1954)    
    水火之間 (1955)    
    火燒碧雲宮 (1955) ... 太子-幼年
    好女兒 (1956)    
    雪中蓮 (1957) ... 小猴-幼年
    萬里長城 (1957)    
    望夫山下 (1957)    
    愛與罪 (1957)    
    滿庭芳 (1957) ... 沈嘉美
    何處是兒家 (1959) ... 小鬼頭
    血染少女心 (1959)    
    痴情 (1962)