Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
俞新德
Yue San-Tak  ♂
Aliases:  余欣





 
Filmography (1972-1986)
 
  演員 (19 films)
    拳頭枕頭 (1972)    
    愛的遊戲 (1973)    
    成記茶樓 (1974)    
    瘋狂大笨賊 (1974)    
    大哥成 (1975)    
    大老千 (1975)    
    沙膽英 (1976)    
    龍家將 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    O女 (1978)    
    手扣 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    千門八將 (1981)    
    搏盡 (1982)    
    走火炮 (1984)    
    拳擊小子 (1984)    
    奪寶計上計 (1986)