Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李林(3)
Lee Lam (3)
 
Filmography (1963-1982)
 
  配樂 (21 films)
    黑夜到黎明 (1963)    
    街頭巷尾 (1963)    
    七仙女 (1964)    
    一江春水向東流 (1965)    
    我女若蘭 (1966)    
    春歸何處 (1967)    
    遠山含笑 (1967)    
    塔裡的女人 (1967)    
    深情比酒濃 (1967)    
    小情人逃亡 (1968)    
    巫山點點愁 (1968)    
    濟公活佛 (1969)    
    黑牛與白蛇 (1969)    
    黑旋風 (1970)    
    四月的旋律 (1976)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    金色太陽 (1976)    
    同班同學 (1981)    
    野性的青春 (1982)    
    畢業班 (1982)    
    詹典嫂告御狀 (1982)