Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
白妤
Bai Yu (1)  ♀
Aliases:  白好





 
Filmography (1953-1978)
 
  演員 (96 films)
    鑽石花 (1953) ... 張媽
    新玉堂春 (1954)    
    長相思 (1954) ... 賓客
    仙國奇緣 (1954) ... 梨山聖母
    新李三娘 (1955) ... 柳燕
    櫻都艷跡 (1955) ... 下女
    歡樂年年 (1956)    
    臥薪嘗膽 (1956) ... 美女丙
    盲戀 (1956) ... 護士
    長巷 (1956) ... 叔芬
    風雨牛車水 (1956) ... 女工乙
    菊子姑娘 (1956)    
    神秘美人 (1957)    
    你是我的靈魂 (1957)    
    曼波女郎 (1957)    
    一夜風流 (1958)    
    血洒情花 (1959)    
    嬌娃 (1959) ... 女佣乙
    空中小姐 (1959) ... 何夢梅
    蕉風椰雨 (1960) ... 安邦妻
    愛的教育 (1961)    
    楊貴妃 (1962)    
    夜半歌聲 (1962)    
    花團錦簇 (1963)    
    夜半歌聲續集 (1963)    
    啼笑姻緣(上集) (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    萬花迎春 (1964)    
    痴情淚 (1965)    
    野姑娘 (1966)    
    玫瑰我愛你 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    何日君再來 (1966)    
    黛綠年華 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
    三更冤 (1967)    
    船 (1967)    
    觀世音 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    珊珊 (1967)    
    諜海花 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    風塵客 (1968) ... 盲婆
    笑面俠 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    女兒國 (1968)    
    雲泥 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    飛燕金刀 (1969) ... 龜奴
    人頭馬 (1969)    
    十二金錢鏢 (1969)    
    陰陽刀 (1969)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    愛情的代價 (1970)    
    玉女親情 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    孫悟空智取黃袍怪 (1970)    
    重逢 (1971)    
    怕老婆是大丈夫 (1971)    
    蕭十一郎 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    大殺手 (1972)    
    海盜張保仔 (1972) ... 張母
    壁虎 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    玉女嬉春 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    叛逆 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    英雄榜 (1973)    
    大密探 (1973)    
    出乎意料 (1974)    
    朋友 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    艷窟神探 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    阿茂正傳 (1976)    
    說謊世界 (1978)