Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陸邦
Luk Bong
Aliases:  金寶,  陸金寶
 
Filmography (1951-1993)
 
  製片 (11 films)
    春燈羽扇 (1956)    
    花神 (1957)    
    財星高照 (1957)    
    薛仁貴三戲柳金花 (1957)    
    信陵君竊符救趙 (1957)    
    豪門春色 (1962)    
    三婿回門 (1962)    
    公主與七小俠 (1962)    
    鳳閣驚魂 (1963)    
    斷腸玫瑰 (1966)    
    熱浪 (1982)    
  導演 (62 films)
    牡丹花發狀元紅 (1957)    
    插錯美人頭 (1957)    
    賊王子 (1958)    
    賊王子(續集) (1958)    
    姑緣嫂劫 (1958)    
    能言鳥 (1959)    
    玻璃鞋 (1959)    
    燕雙飛 (1959)    
    含笑飲砒霜 (1959)    
    野花香 (1959)    
    孝感動家姑 (1959)    
    金釵引鳳凰 (1959)    
    招財進寶 (1960)    
    阿里巴巴與四十大盜 (1960)    
    雷電出孤兒 (1960)    
    考子鬧天宮 (1960)    
    天緣巧合 (1960)    
    再世奇緣 (1960)    
    睡公主 (1960)    
    步步高陞 (1961)    
    女俠草上飛 (1961)    
    寶鏡神弓 (1961)    
    沙三少與俏銀姐 (1961)    
    傻人發達 (1961)    
    巧鳳試郎心 (1962)    
    孝順仔尋寶遇仙 (1962)    
    奇女薛一娘 (1962)    
    神俠鬧金鑾 (1963)    
    清官斬孝女 (1963)    
    點錯鴛鴦 (1963)    
    痴男怨女 (1964)    
    刁蠻女戲夫 (1964)    
    海角幽蘭 (1965)    
    雙十年華 (1965)    
    歷劫紅顏 (1966)    
    玉女相思 (1967)    
    飛賊紅玫瑰 (1967)    
    奪命刀 (1968)    
    千面女福星 (1968)    
    萬紫千紅 (1968)    
    多情妙賊 (1968)    
    媽媽要我嫁 (1969)    
    相思甜如蜜 (1969)    
    雌雄妙賊 (1969)    
    香噴噴小姐 (1969)    
    情人的秘密 (1971)    
    淘氣女歌手 (1971)    
    鬼馬女歌手 (1972)    
    福祿壽遊南洋 (1973)    
    一蔣士 (1973)    
    一山五虎 (1974)    
    花花公子 (1974)    
    失魂炳與綽頭王 (1976)    
    架步串女古惑仔 (1977)    
    春滿娃娃池 (1977)    
    烏龍Q王 (1977)    
    灣仔四條女 (1979)    
    盲拳鬼手 (1979)    
    邪鬥串 (1980)    
    阿燦出千 (1981)    
    阿姐有料 (1983)    
    黑海霸王花 (1990)    
  場記 (3 films)
    范斗 (1951)    
    迷樓金粉 (1952)    
    艷曲醉郎心 (1952)    
  策劃 (2 films)
    一枝紅艷露凝香 (1955)    
    危巢小鳳 (1962)    
  出品人 (1 film)
    盲拳鬼手 (1979)    
  副導演 (14 films)
    歌唱新夜吊白芙蓉 (1952)    
    一年一度燕歸來 (1953)    
    人望高處 (1954)    
    蝴蝶夫人 (1954)    
    程大嫂 (1954)    
    初為人母 (1954)    
    林黛玉魂歸離恨天 (1954)    
    飄零女 (1954)    
    大觀園 (1954)    
    檳城艷 (1954)    
    真假千金 (1955)    
    鄉村姑娘 (1955)    
    紅紅 (1956)    
    袁世凱 (1957)    
  監製 (3 films)
    偷情 (1985)    
    嬌娃不設防三度偷情 (1993)    
    艷降 (1993)    
  編劇 (4 films)
    奪命刀 (1968)    
    香噴噴小姐 (1969)    
    福祿壽遊南洋 (1973)    
    花花公子 (1974)